Idag vart fisket väldigt trögt. Först körde jag lite spinnfiske efter borre men det nappade bara sådär.  Efter endast 20 mindre borrar på 5 timmars fiske så gick jag över till vertikalfisket. Det fisket visade sig vara lika trögt, jag fick endast en mindre gös och bestämde mig lite halvsur för att ge upp för dagen och puttra hemåt… På väg mot rampen ser jag ett fint eko på SS’n. Tänker, “tja, detta får väl bli dagens sista släpp dårå…” och backar tillbaks på det.  Får en fin träff och det tar inte många sekunder förrän den stiger och slukar 18 cm Fox Rage-jiggen. Känner omedelbart att det är en fin gädda och de tunga “krokodilrullningar” får mig att vädra PB.  Det blev inte något vikt-PB  men denna gädda är nu den längsta gäddan jag fångat – 110 cm/ 8620 gram. Gäddan simmade glatt tillbaks och humöret vände snabbt från halvbitter till sjukt jävla nöjd!  Bilderna blev inte världsklass men så blir det ju ibland när man pysslar med självutlösaren med gäddslem på fingrar… 🙂