Sen 2014 har jag samarbetat med Fox Rage/ Salmo.
Att ha en sponsor som stöttar ens fiske med fantastiska produkter i 4 år är såklart väldigt trevligt. Särskilt för mig, jag är en person som verkligen älskar att utveckla och marknadsföra varumärken med text, bilder och film, vilket även syns i mitt yrkesval där jag hjälper företag och individer att växa och utvecklas.

Samtidigt är jag en person som behöver variation, utveckling och framåtrörelse för att kunna trivas och prestera som bäst. Samarbetet med Fox Rage/ Salmo har varit toppen, men att tuta på i exakt samma hjulspår ett 5:te år i rad lockar inte mig just nu. Därför kommer jag inte att förlänga mitt avtal med Fox Rage/ Salmo för 2018.

Det finns lojalitet och ansvar i detta beslut, jag anser att om man inte har inspiration och kreativitet att leverera som man önskar så måste man ändra något. Som jag gör nu, både för företaget och för ens eget bästa. Det finns inga hard feelings i detta val, beslutet är 100% mitt och jag är väldigt tacksam för den tid jag haft med Fox Rage/ Salmo.

“Varumärket” Betesboxen kommer att leva vidare på Instagram, Facebook och Youtube men jag har även bestämt mig för att efter 10 års skrivande så är det nu dags att stänga Betesboxen som fiskeblogg. Denna utveckling ligger i tidens anda, räckvidd och interaktioner är mycket högre på sociala medier och bloggar blir allt mer sekundära när det gäller marknadsföring. 2018 kommer jag fokusera på native videos och då är bloggen överflödig. Detta är alltså det sista inlägget ni läser här.

Jag kommer såklart att fiska på som vanligt, förhoppningsvis ännu mer än tidigare och vad som väntar i framtiden i övrigt är som alltid oklart. Just nu stannar jag i nuet, lyfter på min (fiske) keps och med en hederlig, svensk skål så tackar jag Fox Rage/ Salmo för dessa fyra år. Skål!!