Nu är det bara några timmar kvar på 2016 och här står jag och blickar ut över havet. Jag tänker tillbaka på ett riktigt trevligt fiskeår och det gör inte så mycket att jag är inblåst.

_mg_5902

Tanken med min decemberresa var nämligen att varva julfirandet med lite jiggfiske. Men tyvärr har det stormat något enormt och ingen vill lämna hamn förutom jag. Lite irriterande är det eftersom jag i flera månader levt på rykten om enorma Amberjacks som spjutfångats ut med medelhavets branta rev. Men fiske är fiske och så är det med det.

skarmavbild-2016-12-29-kl-11-03-23

Förhoppningsvis lägger sig dyningarna i takt med nyårsnattens bieffekter och jag håller tummarna för en eftermiddagstur under morgondagen. Går inte det så får grejerna samla damm tills nästa år och jag får passa på att gå lös på fiskekompaniets förorder under ett par timmar.

_mg_5910

Hoppas ni får en utomordentligt fin afton.

 

Cheerio!