Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber

Fälttest av utrustning i British Columbia

När jag skriver det här är klockan 03:45 och jag ska upp och jobba imorgon… Varför sitter jag då framför burken undrar du? Det enkla svaret är att jag är pigg som en mört, jetlaggad och precis hemkommen efter en veckas fiske i British Columbia. Där fick både fiskare och utrustning chans att testa nya utmaningar. Jag gillar nya upplevelser både när det gäller fiske och utrustning och hade förmånen att få prova nya spännande prylar under resan. Det kit som oftast befann sig i mina händer och ibland med en arg steelhead i andra änden av linan var ett 13 fot 8/9 spö, närmare bestämt Guidelines uppgradering av klassikern LPXe, rullen Vosso 911 och det nya linkonceptet Power Taper 4D Multitip. Summeringen av resan blir kortfattad. Spännande och lärorikt fiske, många skratt med goda vänner, fantastiska naturupplevelser och att jag redan längtar tillbaka! Mina intryck av de nya prylarna hittar ni i nästa nummer av Fiskefeber…

/ Pär Häggqvist

Kategori: Lax , Nyheter

Tipsa oss om nyheter

Hör gärna av dig med tips på nyheter eller saker som du tycker att vi ska ta upp på sajten eller i tidningen. Mejla till nyheter@fiskefeber.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!