Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber

Filmtajm – Babe Winkelman goes viral!

40-talisten Babe Winkelman, USA, är en legendar inom TV- och medieproduktion om fiske. Redan i mitten av 1980-talet startade han sin TV-serie ”Good fishing” som har sänts alltsedan dess.
Babe har ett digert CV som innefattar erfarenheter som byggentreprenör, fiskeguide, initiativtagare till bassfisketävlingar (redan på 70-talet), författare till fiskeböcker, tillverkare av myggmedel och frekvent gäst i olika radioprogram och podcasts.
Delar av ”Good fishing” visades även i kultserien ”Våra värsta” år. Sist men inte minst, ett rykte gör gällandes att Babe Winkelman tävlingsfiskade mot Leif ”Gäddprofessorn” Engström back in the days.
Att Babe inte är främmande för ny teknik visade han redan under 80-talet då han producerade en serie instruktiva kassettband för den som ville lära sig fiska. En naturlig fortsättning är såklart internet och Youtube där avsnitt ur hans serie ”Good fishing” finns publicerade. Det vimlar av stora gäddor, bass och walleye från några av de allra bästa vattnen på den nordamerikanska kontinenten.

Poppa en strut popcorn, öppna en burk med favoritdrycken, luta dig tillbaka och kolla in: https://m.youtube.com/playlist?list=PLKhSj-i53zk0Js3AqLvh1x1k6WEGa2eOE

Kategori: Nyheter , Video

Tipsa oss om nyheter

Hör gärna av dig med tips på nyheter eller saker som du tycker att vi ska ta upp på sajten eller i tidningen. Mejla till nyheter@fiskefeber.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!