Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber
  • flugfiske
  • flugfiske
  • flugfiske
  • flugfiske

Flugfiske-feber

Välkommen till Flugfiske-feber!

Detta är magasinet för dig som älskar flugfiske, både i sjöar, åar, vid älven, på kusten eller ute i den stora världen. Flugfiske-feber startade 2010 och är redan ansedd som en av Skandinaviens största och bästa flugfiskemagasin.

Flugfiske-feber utkommer 6 gånger om året. I varje utgåva håller vi dig ajour med det senaste inom flugfiske och fisketekniker samt nya prylar, innovativa flugbindningsmaterial och säsongens bästa flugor.

Vår passion har inga gränser när det gäller flugfiske efter öring, harr, lax, gädda och många andra fiskarter – bara det är med fluga. Våra medarbetare kommer med andra ord i kontakt med flugfiske i alla möjliga former och deras erfarenheter kommer dig till godo genom underhållande och lärorika reportage, tekniska steg-för-steg instruktioner, seriösa råd och tips samt tester av utrustning. Vi skriver endast om flugfiske men inget ämne är för stort eller smått för oss.

Teamet bakom Flugfiske-feber består av några av Sveriges och Skandinaviens mest engagerade flugfiskare, och dessutom får du möta några av flugfiskets stora profiler i våra porträtt och intervjuer. Flugfisket är en livsstil och vi möter de som lever drömmen eller hjälper till att skapa den.

Flugfiske-febers redaktion består av: Peter Lyngby (chefredaktör), Thomas Søbirk och Ted Logart. Vi gör allt vad vi kan för att göra det bästa magasin till dig – och därför vill vi gärna höra om dina önskemål, goda idéer eller konkreta förslag. Kontakta oss gärna.

Kom ihåg att hålla ett öga på våra fördelaktiga prenumerationserbjudanden – de gäller också för dig som redan är prenumerant.

Peter LyngbyChefredaktör

Peter Lyngby
Peter är Flugfiske-febers chefredaktör och var redan som liten grabb fascinerad av flugfiskets underliga värld. Spinnfisket är emellertid inte helt okänt för Peter, och ryktet säger att han fångat anmärkningsvärda fiskar även på denna metod. Vid sidan av arbetet med Flugfiske-feber är Peter VD på Fiskefebers förlag.

Ted LogardtRedaktör

Ted Logardt
Ted har fötterna djupt rotade i den västerbottniska myllan, trots ett mångårigt förflutet som fiskeguide i Norrbotten. Härifrån jobbar han med redaktionella uppgifter till Flugfiske-feber. Ted har – enligt han själv – nästan alltid ett hål i sina vadare. Han har också en osedvanlig förmåga att lära känna och fiska tillsammans med sjukt duktiga flugfiskare.

Thomas SøbirkGrundare

Thomas Søbirk
Thomas är förlagets grundare och arbetar idag huvudsakligen med konceptutveckling och redaktionella uppgifter på Flugfiske-feber, vid sidan om sitt dagliga jobb som VD på fiskeresebyrån GetAway Tours. Även om Thomas i tid och otid fiskar efter alla möjliga fiskar jorden runt hinner han även med att fiska på hemmaplan och skriver löpande artiklar om detta fiske i både Fiskefeber och Flugfiske-feber.

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!