Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber

Följ med Fiskefeber till Amazonas!

I slutet av januari reser jag till Manaus i Brasilien. Efter en natt på hotell flyger vi ännu längre in i Amazondjungeln, till staden Barcelos och ”Barca Hotel Kalua” – som är en lyxig husbåt som blir vårt hem den kommande veckan. Huvudmålet med resan är Peacock Bass och då pratar vi om fisk upp till drygt 12 kilo! Sedan finns också möjlighet att meta stora malar och det hugger ju också andra spännande fiskarter på spinnfisket, som t ex Butterfly Peacock, Traira, Arawana, Cachara, Caparari och olika sorters pirayor. Själva fisket bedrivs med mindre sportfiskebåtar (6,5 m) i aluminium, två gubbar och en guide per båt. Husbåten förflyttar sig hela tiden längs med Rio Negro – antingen under natten eller på dagen – till nya, heta fiskevatten. Totalt fiskar vi 5 heldagar och 2 halvdagar.

Vill du följa med? Det finns ett par platser kvar. Äventyret kostar 30 000 kr, det som tillkommer är flygbiljett, mat och dryck i Manaus och dricks till guiderna (ca 1 000 kr).

Kontakta mig eller Alain Cavard som arrangerar resan.

Alain Cavard, World Predator Fishing, 073-856 73 53, info@worldpredatorfishing.com

Fredrik Stjärnkvist, fredrik@fiskefeber.se

Kategori: Arrangemang , Blogg , Nyheter

Tipsa oss om nyheter

Hör gärna av dig med tips på nyheter eller saker som du tycker att vi ska ta upp på sajten eller i tidningen. Mejla till nyheter@fiskefeber.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!