Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber

Kolla in Livebait!

Livebait – Sveriges första online-radio eller interaktiva podcast? Kalla det för vad du vill men om sanningen ska fram så är det revolutionärt. Tänk dig att man tar det nu välkända konceptet ”podcast” och blandar det med riktigt sköna gäster samt lyssnarnas inspel och frågor.
Via en chatfunktion eller ett skypesamtal så kan alltså lyssnarna aktivt delta i diskussionen. Du kan lyssna via telefonen eller datorn. När sändningen avslutas så hittar du avsnitten  på Itunes, Acast, Poddtoppen, podcaster eller vilken podcastplattform du än brukar använda dig av.

Robert ”Robbo” Jonsson och Felix Frey som leder showen bestämmer ämne och gäst men du bestämmer hur avsnitten slutar!

Varje tisdag kl.21.00 fram till Sportfiskemässan
mixlr.com/livebait eller på www.tackelsnack.se

I tisdags gästade Anders Krus i detta helt otroligt matnyttiga avsnitt. Vi får ta del av många av hans väldigt intressanta teorier om tryck, temperatur, syre i sjöar, osynliga beten och mycket, mycket mer. Vi säger som en av de som lyssnade live skrev: Man behöver ha penna och papper till det här avsnittet. För här finns mycket att ta till sig! Gädda till abborre. Gös till brax. Sååå lyssna och njut när Robert ”Robbo” Jonsson och Felix Frey orerar med Kungen Anders Krus.

Här: www.podbean.com/media/share/pb-azn4g-7ffa8b

Kategori: Blogg , Nyheter

Tipsa oss om nyheter

Hör gärna av dig med tips på nyheter eller saker som du tycker att vi ska ta upp på sajten eller i tidningen. Mejla till nyheter@fiskefeber.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!