Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber

Nytt nummer ute nu!

#5 2017

Ett rykande färskt nummer av Fiskefeber finns nu ute i butikerna. I denna sommarutgåva hittar du många spännande uppslag för en supertrevlig fisketur på semestern. Följ med Roger Thuring på ett högintressant och nervkittlande gösfiske. Här berättar han att både jigg och pirk fungerar utmärkt till sommargösen. Eller varför inte testa en liten wobbler när det är dags att jaga abborre? Jörgen Larsson delar med sig av tips och råd om wobblerfiske i femte delen av Fiskefebers Abborrskola. Rasmus Ljungkvist faktaspäckade artikel i denna utgåva handlar just om gäddfiske när det är som varmast på året, här finns många tips och information som kan förbättra fångstresultatet markant.

Varje sommar åker Mikael Engström upp till Lögdeälven. Till sitt älskade laxhus. Läs hans finurliga betraktelser och funderingar om laxfisket 2016. Missa inte heller Jonas Nilssons berättelse om en oförglömlig havsöringskväll på sydkusten, en mycket läsvärd historia.

Är du sugen på att testa på något helt annorlunda i ett helt annat land? Då kanske du hittar inspiration i Joel Abrahamsson smått galna resa till Mocambique. Eller en gäddresa till Irland kanske kan vara något? Läs mitt reportage om en gäddvecka
på Lough Derg, är du minsta gäddsugen kommer du vilja boka en resa på studs!

Men det är givetvis inte allt, här finns mycket mer. Luta dig tillbaka i hängmattan och låt dig inspireras till mer fiske under sommarveckorna!

Kategori: Nyheter , Senaste numret

Tipsa oss om nyheter

Hör gärna av dig med tips på nyheter eller saker som du tycker att vi ska ta upp på sajten eller i tidningen. Mejla till nyheter@fiskefeber.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!