Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber
  • fiske

Om tidningen

Välkommen!

Detta är tidningen för dig som älskar sportfiske i sött och salt vatten. I varje utgåva av Fiskefeber introducerar vi dig i nya spännande metoder, ger tips på hur du förbättrar ditt fiske och låter dig ta del av fängslande och inspirerande fiskeäventyr. Kort sagt: Vi smittar dig med fiskefeber!

Fiskefeber har aldrig haft ambitionen att vara störst, däremot vill vi gärna vara främst ifråga om kvalitet – både när det gäller text, bild och innehåll. Våra medarbetare och skribenter är alla passionerade sportfiskare med stor erfarenhet av skandinaviskt fiske – från spinnfiske, mete och vertikalfiske till havsfiske, trolling och flugfiske.

Fiskefeber utkommer med 7 nummer om året. I varje utgåva håller vi dig ajour med det senaste inom sportfisket – ny teknik och nya prylar, innovativa fiskemetoder, de senaste storfångsterna och spännande fiskeäventyr.

Fiskefebers redaktion består av: Fredrik Stjärnkvist (chefredaktör), Roger Thuring (redaktör) samt Ted Logardt (redaktör). Vi gör allt vad vi kan för att göra den bästa fisketidningen för dig – och därför vill vi gärna höra om dina önskemål, goda idéer eller konkreta förslag. Kontakta oss gärna.

Kom ihåg att hålla ett öga på våra fördelaktiga prenumerationserbjudanden – de gäller också för dig som redan är prenumerant.

Fredrik StjärnkvistChefredaktör

Fredrik Stjärnkvist
Fiskefebers chefredaktör är en mycket rutinerad sportfiskare vars meritlista bland annat rymmer 6 gäddor över 15 kilo, inklusive spinnfångade fiskar från havet utanför Lödde å. Förutom ansvaret för att sätta ihop tidningen brinner Fredrik för fiskeresor till såväl tropiska destinationer som de Nordamerikanska muskyvattnen och gäddparadiset Rügen.

Ted LogardtRedaktör

Ted Logardt
Ted har fötterna djupt rotade i den västerbottniska myllan, trots ett mångårigt förflutet som fiskeguide i Norrbotten. Härifrån jobbar han med redaktionella uppgifter till Fiskefeber. Ted har – enligt han själv – nästan alltid ett hål i sina vadare. Han har också en osedvanlig förmåga att lära känna och fiska tillsammans med sjukt duktiga flugfiskare.

Roger ThuringRedaktör

Roger Thuring
När redaktör Roger inte är på reportageresa eller finputsar texter till nästa utgåva så fokuserar han helst på sina kära gäddor, men hinner då och då med ett abborrpass. Spinnfiske i östra skärgården varvas med spännande upptäcktsfärder i hans biltaksbåt på okända småvatten.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!