Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber

Premiär för Smålandsborren 19 augusti

Smålandsborren

Foto: Sportfiskarna

Nu på söndag den 19 augusti blir det premiär för Sportfiskarnas allra senaste spinnfisketävling med fokus på abborre. Med street-tävlingen Smålandsborren mitt inne i centrala Jönköping blir det fokus på frejdigt fiske och folkfest under sommarlovets sista vecka.

Sportfiskarnas nationella satsning på spinnfisketävlingar efter abborre får alltså nu sin tredje medlem i familjen. Smålandsborren gör 08-abborren och Göteborren sällskap i ett växande sammanhang av citytävlingar med förbundet som arrangör. Tävlingen markerar också en ökad närvaro för Sportfiskarna i den viktiga sportfiskeregionen kring södra Vättern.

– Tävlingens upplägg och regler kommer att följa konceptet från 08-abboren Street. Det blir spinnfiske med konstgjorda beten, catch and release och största sammanlagda längd av tre abborrar. Vi kommer att köra klasserna junior, senior och team. Alla deltagare får en mätdekal. Våra medlemmar fiskar gratis och ingen föranmälan krävs, sammanfattar Sportfiskarnas fiskevårdskonsulent Mattias Larsson, som också agerar tävlingsledare.

Läs mer på sportfiskarna.se

Kategori: Abborre , Arrangemang , Nyheter , Tävlingsfiske
Etikett: , ,

Tipsa oss om nyheter

Hör gärna av dig med tips på nyheter eller saker som du tycker att vi ska ta upp på sajten eller i tidningen. Mejla till nyheter@fiskefeber.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!