Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber

SLUTSPURT – Vinn en Icross!

Icross är en produkt som snabbt, enkelt och säkert låter fiskare korsa vattendrag, nå ett grund eller en ö och därigenom ta sig till helt nya fiskeplatser.
– Vi tror att Icross kommer innebära stora förändringar för hur vi bedriver vårt fiske uppe i norra Skandinavien, säger Adam Westerman, flugfiskare och innovatör.

Tillsammans med Fiskefeber arrangerar Icross flyfishing AB en exklusiv läsartävling.
Så här funkar det: Skriv ner en superkort historia om när du verkligen hade haft nytta av att ha en Icross med dig. Det kan vara när drömfisken vakade på andra sidan, när favoritplatsen plötsligt var fylld med andra fiskare eller när du oförhappandes snubblade över en plats du inte visste fanns men inte kom åt. Eller något helt annat. Skicka ditt bidrag till red@fiskefeber.se innan 31 juli och håll tummarna. Bästa historien belönas med en alldeles egen Icross (värde cirka 6000 kr)
PS. Har du en bild eller två som kompletterar din historia? Då tar vi gärna emot de med.

Icross är en uppblåsbar flytfarkost framtagen för fiskare. Den blir stenhård tack vare dropstich-materialet som genom sin speciella konstruktion tål superhögt lufttryck. Det betyder att du blåser upp din Icross en gång, sen är den klar att användas resten av säsongen, närhelst du vill. Icross finns i två modeller. En lite mindre som mäter 126x88x20 cm med en rekommenderad vikt upp till 100 kilo och en större med måtten 140x95x20 som bär upp till 140 kilo. Allt om Icross hittar du på www.icrossflyfish.com.

Kategori: Blogg , Flugfiske , Lax , Öring

Tipsa oss om nyheter

Hör gärna av dig med tips på nyheter eller saker som du tycker att vi ska ta upp på sajten eller i tidningen. Mejla till nyheter@fiskefeber.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!