Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber

Sötvatten – En värld av liv

Sötvattenspecialisten Johan Hammar, släpper nu i februari sin fantastiska bok Sötvatten – En värld av liv.

Sötvatten – En värld av liv

I Sverige finns fantastiska vattenmiljöer där det myllrar av liv. Sötvattenspecialisten, fotografen och filmaren Johan Hammar har sedan barnsben snorklat omkring i sjöar och åar. Med sin bok vill han visa de fantastiska världar av liv vi har alldeles nära oss. Engagerat och initierat berättar han här om miljöer han besökt och om arter han mött.

Genom att scanna de QR-koder som finns i boken kan du lyssna på när isen sjunger, höra hur en källa låter eller låta dig uppslukas av storlommens stämningsfulla rop över sjön. Du kan även se filmer och få aktuell information om vart några av arterna i boken observerats de senaste 30 dagarna.

I februari inleder Johan också sin föreläsningsturné genom landet. På www.sotvatten.se kan du läsa mer om boken och hans föreläsningar.

På Sportfiskemässan i Stockholm 16-18 mars kommer Johan att hålla föredrag varje dag och där finns även en fotoutställning.

Sötvatten – En värld av liv

Sötvatten – En värld av liv

Kategori: Abborre , Fiskevård , Gädda , Miljö , Nyheter

Tipsa oss om nyheter

Hör gärna av dig med tips på nyheter eller saker som du tycker att vi ska ta upp på sajten eller i tidningen. Mejla till nyheter@fiskefeber.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!