Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber

Storgädda i mörker

En magisk kväll!

Mörkerfisket efter gädda är ju hetare än någonsin och Felix Pettersson i Karlskrona är riktigt på hugget. Han har lyckats fånga ett par fina ”mörkerfiskar” de senaste veckorna. Nu i helgen högg det rejält och han lyckades landa en gädda på 122 cm och strax över 12 kg på en svart Hooligan Roach från Ola Lures. Och veckan innan tog han en på 118 cm på samma bete.

Felix berättar:
Jag hade frågat alla kompisar som bodde i närheten om dom ville följa med och köra lite mörkerfiske, men ingen kunde. Jag bestämde mig för att sticka ut ändå och det får jag vara glad för. På första kastet fick jag en 90 cm och kände att detta kunde bli bra. Någon timme senare så smäller det på en större fisk. Fisken hugger precis framför fötterna på mig och nästan hela fisken är ovanför ytan i hugget. Det tog ett tag att få in den i håven och jag stod bara och skakade, men när den till slut låg i håven var lyckan total. Då ringde jag Hugo Carlsson som bodde bara en bit bort så fick han hjälpa mig att väga, mäta och ta kort – 12,05 kg och 122 cm! Gäddan låg i håven och vilade under tiden han kom till platsen och simmade iväg hur lugnt som helst efter bilderna var tagna.

Fiskefeber gratulerar till storgäddorna!

Kategori: Gädda , Nyheter

Tipsa oss om nyheter

Hör gärna av dig med tips på nyheter eller saker som du tycker att vi ska ta upp på sajten eller i tidningen. Mejla till nyheter@fiskefeber.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!