Du har väl inte
missat senaste numret?
Senaste numret av Fiskefeber

Westin Pike – Hall of Fame

Nu startar vi upp en ny, rolig tävling med lite annorlunda regler. Det gäller att fånga en stor gädda (115 cm eller 10 kg+) på ett Westin-bete, vilket betesmodell kvittar och när fisken är fångad kvittar också. Med andra ord kan du anmäla dina storgäddor som är fångade för flera år sedan. Bra va!
När man anmäler en fisk som uppfyller kraven får man 1 st Swim i den nya storleken 15 cm och i färgen ”Lively Roach”. Gäller endast en gång! Samt ett diplom (skickas ut i januari 2019).
Skickar man in mer än en fisk deltar man även i utlottningen av tre stora priser, i varje pris ingår 1 st W8 Powerspin samt Westin-beten till ett värde av 10 000 kr (total 30 000 kr). Utlottningen sker i januari 2019. Ju fler fiskar man anmäler desto större är chansen att vinna. Gäddan ska vara fångad i Europa. Listan kommer publiceras digitalt och i tryck.
Westin får lov att använda bilderna i marknadsföring. Fiskefeber och Westin har full rätt att avvisa en fångst och diskvalificera en fångstman.

Skicka ett mail till westinpike@fiskefeber.se och ange följande:

Fångstman/kvinna:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Fångstdatum och/eller år:
Gäddans längd i cm:
Gäddans vikt i kg:
Land:
Westin-bete:

Regler: Obligatorisk med bild på gäddan samt korrekt ifylld fångstrapport på en gädda minimum 115 cm och/eller 10 kg+ fångad på Westin-bete. Tävlingen sträcker sig från nu till 31 dec 2018.

Kategori: Gädda , Nyheter , Tävling

Tipsa oss om nyheter

Hör gärna av dig med tips på nyheter eller saker som du tycker att vi ska ta upp på sajten eller i tidningen. Mejla till nyheter@fiskefeber.

ERBJUDANDE FRÅN WEBBSHOPPEN

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig och ta del av specialerbjudanden och senaste nyheterna från Fiskefeber.

Tack!

Något gick fel, vänligen kontrollera din e-postadress och försök igen!